Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Airport

 

Efter sedvanlig säkerhetskontroll

lyfter jag mot höjden

ja ja förlåt om jag visar min galenskap

 

och visst vet jag någonstans härinne

saker är inte sådana som jag vill

låtsas om

 

Men när jag vaknar imorgon

i min trånga cell i ensamhet

 

har jag ändå fått flyga en stund

med hjälp av flaskan jovisst

men mest har jag fått ösa skit

 

över er

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-13 19:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Alla sätt är bra utom de dåliga..Have a happy flight!:)
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP