Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av mitt liv

Att
finna

min
balans

i den
jag
är

i mitt

givande
och
tagande

nyanserna

vågskålen
som ibland

tippar
över

att
finna

den rätta
balansen



tycks jag
vara i

livet

i mitt
flöde

av mitt
liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e