Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag hör hemma

Att leva

nära

livets
flöde

känna
dess puls

vara så
nära

utan att
brinna upp

förgås

hitta den
närhet

till
livet

där jag
kan

leva

flöda

följa med
i dess

strömmar

ett liv
i kraft

mäktigt

mjukt

men ändå
följsamt

hitta den
ström

där jag
hör hemma.




Fri vers av Desire'e
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-13 20:23



Bookmark and Share


  Water VIP
det finns där bland skuggor och villrådighet
och väntar på att få ta över
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e