Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I just denna stund

Nu

kan jag finna

den väg som är min väg

så länge jag har sökt

varit förvirrad och inte förstått
det liv som varit mitt

jag har försökt att passa in
vara så jag har sett andra vara

men det har inte varit den jag är
inte stämt med min själ

så många år
ett halv liv det har tagit

men nu tänker jag leva och vara
den jag länge försökt vara men som inte
varit accepterad av andra

men om jag skall kunna leva och fungera
är det så jag måste vara

att leva efter min verklighet min själ
att leva fullt ut den jag är

i frihet vara passionerad i allt
i just denna stund.








Fri vers av Desire'e
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-13 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e