Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner och vibrationer

Vill du leva livet
så som livet kommer i din väg

följa med i denna ström av färger
toner och vibrationer

våga släppa taget
för att uppleva

det som denna ström av liv
kan ge dig men bara om du
ger dig hän
låter dig föras med

strömmen kan vara
lugn och fridfull

men även
vild och otämjd

en kraftig våldsam fors
ett vattenfall som tar andan ur dig

men du lever
du följer med

vågar du följa strömmen
som är ditt liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 20:47



Bookmark and Share


  Water VIP
vi kommer inte undan, så varför kämpa emot.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e