Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan flyga fritt

Kan du se den jag har blivit

kan du se vem jag är

inte utifrån den jag har varit
utan den jag är i denna tid
som är nu

jag vill inte förlita mig på
det som har varit eller den
jag en gång var

denna box som var mitt liv
dess väggar har jag
slagit sönder och krossat

denna box byggde inte jag
utan andra

en färdig box som inte var
efter mina behov
utan efter hur andra ville ha det

mina fångvakter är borta nu
boxen är sönderslagen
jag kan flyga fritt.






Fri vers av Desire'e
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-13 20:56



Bookmark and Share


  Water VIP
att utvecklas är en ständig förvandling men det är lätt att bli betraktad i ett viss fack...om inte betraktaren är intresserad
av människan.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e