Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag är

Abnormitet

eller

helt normalt

vad är rätt eller vad är fel

väljer jag mina normer
eller låter jag andra
sätta dom till mig

det andra kan tycka vara
helt fel kan vara det
som är just helt rätt för mig

så vem har rätt
dom eller jag

eller låter jag dom ha rätt
där dom är
och jag ha rätt
där jag är.




Fri vers av Desire'e
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 21:12



Bookmark and Share


    Burre
Här är här där man är och där är där där man inte är :)
Fint skrivet liz
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e