Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Patrick (thePatrickism) för inspiration... Ibland är storstädning nödvändigt för att kunna andas fritt igen...


Spar bara det vackra

Ryggsäcken är tung nu

kartongerna otaliga

skräp staplat på skräp

inte något vackert i sikte


Alla dessa minnen

tunga som kvarnstenar

drar dom mig ned

mot botten


Jag gräver djupt

kastar eländet i vild panik

öser ur aldrig sinande misär

tunga minnen lämnar mitt liv


Något glimmar

där på botten av min själ

dras mot ljuset

fritt när år av tunga minnen kastats


Ömsint och smekande

lyfter jag det vackra mot ljuset

synar och minns

det underbara som gömts


Glädjen rinner i mina ådror

som blod spetsat med kolsyra

jag spar bara det vackra

minnet att älska


Nu är jag fri .....fri att leva här och nu...




Fri vers av sulimaa
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-14 01:07



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Det gör mig väldig glad att kunnat vara ett frö till något så vackert!
2009-06-15

  Suzy med punkterna
Att finna diamanten glittrande bortom allt tungt......
Mycket fint skrivet!!!
2009-06-14

  Glensan
ÅHHHHH så otroligt vackert skrivet
puss på dej du skriver så fin
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa