Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våg av känslor

Du ser den
den jag är

du vill se
allt

jag är
rädd

blivit
skadad

vågar jag

vi är så
lika

så sanna

söker
sanningen

det
äkta

men

vågar
jag

denna
våg

av känslor

denna
ström

av
liv.




Fri vers av Desire'e
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 11:03



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Surfa på vågen av känslor,

skämten åt sidan...

denna dikt berör.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e