Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Välkommen hem



Om du kommer till våren
knoppas träden
Om du kommer till sommaren
blomstrar ängarna
Om du kommer i dag
står jag i dörren
Om du kommer till kvällen
är lampan tänd
Om du kommer i morgon
är du lika väntad
Om du kommer när jag är borta
hänger nyckeln på spiken




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-14 11:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Villkorslöst stort och vackert..ja så blir mina tankar här
längtans ord så rena varma på pränt!
2009-07-09

  Carola Zettergren
Både vackert och härligt vardagligt om längtan!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors