Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ha upplevelse




Jag fick plöstligt
en ha ha upplevelse
jag fanns
utan att
finnas.




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP