Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner för att baka lite idag... vill du smaka?


Kyssar och kärleksmums

Ta lite ömhet

blanda med sensualism

sikta över två delar attraktion

rör sakta så att allt blandas


Smält några delar smekningar

häll över och blanda

ringla i massor av förälskelse

snåla inte


Tillsätt så till slut lika delar

förståelse och samförstånd

klicka ut i formar skapade av tilltro

baka i ca 200 grader i mitten av ugnen


Nu är det dags för kyssar och kärleksmums!




Fri vers av sulimaa
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 14:16



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert...
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Vilka kärleksmums;=))
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa