Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet av månaden kom tidigt år

 

Jaha, tänker jag i affären, nu får det vara slut på gosakerna

nu får det bli Euroshopper för hela slanten

den väldigt lilla slanten då

 

bajs

 

dessutom regnar det konstant mitt i det kontantlösa

 

bajs helt enkelt

inget mer med det

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 18:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
Regnar det bajs? ofyfan
2009-06-16

  Lili Samuelsson VIP
bajs helt enkelt
så var det med det,snyggt
2009-06-15

  Johan Bergstjärna VIP
det är synd om de fattiga

som inte kan komma till himmelen
2009-06-14

  Carola Zettergren
Suck..det är inget mer med det och snart är tobaken slut!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP