Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två små blå

Dom där blå
Isblå

Dom bara är

Två små blå omringad
av svenskt skinn

Två små blå med pupiller som kärleksladdat sikte

Två små blå som eldar min kåthet

Två små blå som talar den vackraste sagan

En saga om tillit
En saga om att framtiden ska vara våran




Fri vers av Marjavaara
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-14 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin dikt och nu är jag tillbaka i ringen igen. M:V H JIMMY:
2009-07-24

    ej medlem längre
Grattis!+?
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara