Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas du vill...


Kärleksliv

Livsglädje är

mitt ledord

kärlek min

ledstjärna


Får jag bli ditt

ledljus

vill du bli

min ledsagare ...


I kärlek ...alltid...




Fri vers av sulimaa
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 20:40



Bookmark and Share


  blaite
Ledsagare måste ju vara ett av det finaste man kan vara eller..
2009-06-15

  aol
vilken man skulle säga nej fint skriftat
2009-06-14

  beam72
Äkta kärlek låter så
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Vem skulle kunna svára nej på en fråga så vackert formulerad.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa