...promise...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...promise...




promiskuös

 

 

finns det ett löfte

i det ordet

och till vem i så fall...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-26 23:31



Bookmark and Share


    Nattviol
så lätt vi falla i förutbestämda tolkningar
så lätt vi fastna i redan bestämda åsikter
så lätt gjort, så uttråkande...

och så lite förstått, så lite vilja till att se
i ett större å vidare perspektiv

detta att tänka i en n y bana
är sannerligen inte lätt
har jag märkt.
2011-01-17

  Mats Henricson
Ett löfte om att "ge sig hän" till de flesta som vill det ? Att förlora sin värdighet och anständighet ? Knappast bra för självkänslan !
2011-01-12

  Anders P VIP
att ge löften och att hålla löften är två skilda saker. Det handlar nog om det första skulle jag tro
2009-08-27

  Catharina Edin VIP
Ett löfte till många - böjt i en fin form.
2009-08-27

  Lena Krantz VIP
Precis

till alla

eller till dem man själv väljer?

Uppfattningen är faktiskt en stark skiljelinje
2009-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol