Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara sant jag

Livet

som jag en gång levt
lever jag inte längre

den jag en gång var
är jag inte längre

jag söker
nya vägar

jag lever
på ett vis

som är i balans
med den jag är

i sanning
kanske en råhet

men det är
jag

kanske inte i balans
med min granne Svensson

originalet
ursprunget

till den jag är
går den att finna

bland alla kopior
som förvanskat

förvrängt

jag kanske inte
är bekväm för dig

men jag kan bara
vara sant jag.




Fri vers av Desire'e
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 23:05



Bookmark and Share


  Water VIP
Frimodigt talat
2009-06-14

  Sturesdotter
utmärkt och insiktsfullt!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e