Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer dig just nu

Jag skriver

du läser

jag lever

du studerar

jag väljer passionerat
allt
även om det inte
alltid är
rent

jag lever för
stunden

följer impulsen
väljer lusten

väljer dig
just nu.




Fri vers av Desire'e
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 23:09



Bookmark and Share


  blaite
Härlig text..Blaite
2009-06-15

  Water VIP
Ser ett budskap..
Att vara sann inför sej själv
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e