Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som titeln säger


Svammel

Yta Yta oh, så fin

så måste man ju se ut för
att kunna passa in

Mer snack? Är det i
inte svårt att bita sig
i
läppen

? Men jag är opererad, överallt men
mer behövs, fan vad här ska bort Inte

är du väl så där på
riktigt?! Så

kan man ju inte vara?!

Skärp dig nu! Här är det kö

Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!
Här är det kö!

Vem vill du

bli?

Är det fint nog? Eller saknas
det lite personlighet?

Det gör så ont, varar och rinner ur

alla hål Men oh, så fin

Oh, så fin...





Fri vers av nåtpoetiskt
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nåtpoetiskt