Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vill säga senare på dagen innan natten


En kväll

tyst, var tyst

jag har lyssnat nu, vill inte höra mer, men jag står ut för
man måste ju vara snäll, alla är ju snälla

en punkt, ett litet avbrott, eller i alla fall något annat
än det där gammla och fulla

allt är fullt, jag är full
vem är full? vem har bestämt det?!

varför?!

inga svar, vad trodde du? du vill inte veta, för du
fattar inte. ingen har fattat.

jag fattar

jag fattar inte

inte mörkt än, aldrig mörkt nu.
behöver det. mörkt jämt.

mörkt inne, mörkt i sinne.

skratta då! det är ju skit kul!

SKITKUL!

Det sa i alla fall alla andra, så då måste det ju stämma.
alla kan ju inte ha fel.

alla har fel. Läs.

hjälp. det finns lite kvar. lite, lite...

vill inte. varför? vem vet? vem bryr sig? gå härifrån!!!!




Fri vers av nåtpoetiskt
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nåtpoetiskt