Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel

Men se, men se
Där är jag visst
men inte var det mycket att se

någon som inte vet, inte förstår
kanske inte ens bryr sig
Ett ego utan ego, en tanke utan idé
MENINGSLÖS!

Men vad gör du? Bryr dig? visst…

BARA DIG SJÄLV!
BARA! BARA! BARA!
men så ska det vara.
jag finns, jag står ju här.
Men är det nog? Är det att vara? Nä…
nä, det tror jag inte.

Nu vill jag att du låtsas att det betydde något, så glömmer vi allt sedan




Fri vers av nåtpoetiskt
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-21 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nåtpoetiskt