Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt säger titeln allt.


I huvet just nu

Jag kan, jag vill bara inte. eller nåt.

Jag kan visst!

Håll käft! Håll käft då! Inte mitt fel! inte mitt jävla fel!

Vad fan ska jag göra då?! Finns inte!

Det finns ju inte! Visste ju det, jag visste. Det blir alltid så här.

det är inte lättare, inte alls, bara skit. allt är skit.

Allt är bra. Så bra. Lycka.

Gå. Inte för det behövs, för du är redan borta eller hur?

ELLER HUR?!

Jag är inte här. inte här. inte där. Vart? Var jag?

nya ord, allt är sagt. Säger det igen.

HÅLL KÄFT DÅ!!!

Ingen gråt, tro fan. Händer aldrig. svag. inte svag. Aldrig svag!

Alltid svag.


Vad har jag skrivit? KÄnns det bättre? Förändrades något?

Klart som fan det inte gjorde.




Fri vers av nåtpoetiskt
Läst 175 gånger
Publicerad 2009-06-17 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nåtpoetiskt