Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurad

snart borde jag kanske inse
att jag är på min sida
sluta föra mig själv
bakom ljuset
och istället införa hoppet
utföra språnget
snart
mycket snart




Fri vers av myggan
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-09-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan