Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som inte vet varför

den som inte vet varför
kan skatta sig lycklig
och lyckas med skratten
härliga, pärlande, hjärtliga
skrattsalvor
som smittar
likt en godartad epidemi
och lindrar tillfälligt

(den som inte vet varför
kan fortsätta att leva i ovisshet
lyckligt ovetande
och fortsätta att drömma
om att förflytta berg
som bara står
och väntar på att rämna
precis som du och jag)




Fri vers av myggan
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-09-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan