Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan

Mitt liv går

Ljuset raderas av mörkret
Cigaretter röks kaffe dricks
Arbetet brukas bittert

Mitt liv går

Timmarna minuterna sekunderna
dom bara tickar på
och äldre blir min hydda

Tiden spolar av smärtan
Tiden är vacker
Tiden gör mig tacksam




Fri vers av Marjavaara
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 13:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
bortsett från cigaretterna så känner jag igen raderna
något liknande passerar min hjärna då och då
de tre sista raderna sammanfattar och knyter ihop, eller kanske upp?
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara