Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så enkelt och så värdefullt


Gratis

Tänk att det inte kostar något

med snällhet och empati...

ändå tjänar vi

så mycket på det...




Fri vers av sulimaa
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-15 19:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Klokord av en klok och vacker poetissa;-)
2009-06-15

  Carola Bouvin
Ja det är så sant, vi vinner bara på det.
2009-06-15

  Glensan
Jag lever efter den regeln varje dag
försöker i alla fall, att tala om för någon
att den ser vacker ut eller vad fin du är i håret
Prata med den gamle mannen i konsum
som ingen tilltalar.

Bara några korta ord kan lysa upp
en annan människas liv.

Du lyste upp mej med din text :-)
2009-06-15

  Suzy med punkterna
Detta är något vi alla borde ge oftare.
Du min vän är dock strålande bra på detta;=)
2009-06-15

  etthjärtaäralltidrött
Javisst!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa