Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min magi kommer att verka....jag vet det...


Tid att älska

Jag väver och väver

med ömhet och lycka

relationen får inslag av sensualism

nyanser av kärlek


Stryker med handen

över mjuk yta

magin känns

i varje inslagen fiber


Jag vill vidröra

ditt liv

såsom du vidrör

mitt längtande hjärta


Det blåser nu älskling

ljumma vindar susar i björkens krona

den gynnar vår kärlek

sydvinden jag känner


Nu är det tid

tid att älska...




Fri vers av sulimaa
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-15 19:40



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet..
2009-06-15

  Glensan
SÅÅÅ FINT
2009-06-15

  beam72
Vackert, jag hoppas på dig och din kärlek :))))
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa