Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väntar här på dig

Kan du se
den verklighet
du lever i

kan du se
vad som pågår
runt omkring dig

blundar du

eller

välkomnar du
naket
den verklighet
som är äkta

är du

som många andra
vill inte se
blundar

ser på skräckfilm

men
blundar
för det som händer
utanför din dörr
och även många gånger
även i ditt hem

livet är fullt av intryck
upplevelser

det väntar här på dig.





Fri vers av Desire'e
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e