Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något har förändrats

Stenmuren är så
tjock så hård

ogenomtränglig

den står där
allt annat förändras

men

något har förändras
jag går närmare

en spricka
förvånat jag tittar närmare
även tegelstenar
fattas i muren

denna mur
så ogenomtränglig
så hård

nu plötsligt
jag ser

den rämnar

där växer en blomma
växten spränger sönder
denna hårda mur
av hårdhet

med sin mjuka skirhet.




Fri vers av Desire'e
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 21:50



Bookmark and Share


  Water VIP
Kan bara applådera denna beskrivning,
den talar för sej själv.
*applåd*
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e