Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar efter glas i fel skåp

Jag tittar efter glas i fel skåp
måttar efter diskstället för långt in
ställer knivarna uppochner
för så gör jag
hos dig

lägenheten har krympt
soffan står fånigt nära väggen
jag behöver mer luft mer rymd
din luft
dig

och du ligger i min soffa
men vi orkar inte annat
än att bara vara
tillsammans




Fri vers av Carl Prag
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag