Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför den flammande brasan

Råhet

naket

softa toner från ett
vitt litet piano

en hund så glatt
skäller välkomnande

ligger utslagen
likt en blomma

det doftar
älskog

en mysk
en doft av
passion

utslagen
vällustigt

njutningsfullt

jag ligger naken
på den vita fällen
framför den
flammande brasan.




Fri vers av Desire'e
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-15 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e