Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan bor hos dig.....


Älskade man

Älskade man

som trollar med min själ

som får mitt hjärta att jubla

och min kropp att darra


Ger dig min själ

att förvalta

mitt hjärta

att älska

och min kropp

att smeka varm


Älskade man

som trollar med min själ

så lycklig

att du finns...




Fri vers av sulimaa
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-16 00:33



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm...ljuvlig kärlekstext & så mysig bild...två hjärtan som möts - "wow"!;-)
2009-06-19

  Suzy med punkterna
Förälskelse..........fint beskrivet
2009-06-16

    prima donna
jättevackert!
2009-06-16

  etthjärtaäralltidrött
Vilka fantastiskt vackra rader du skänker oss att läsa.
2009-06-16

  beam72
Låter förälskad med ett vackert stänk av rosaskimmrad himmel
Men jag tror att lyckan måste bo hos en själv för att bli lycklig med någon annan
underbar text
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa