Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resterna av det som varit, och skulle försvinna, insåg sanningen


Glömskans rike

där stod ondskan

utefter vägkanten

förstod att dagarna var räknade

så stor hade den vuxit

att ingen kunde tygla dess kraft

rädslan lyste i dess ögon

med desperata handlingar

och destruktiva beteende

förbrukade den sin egen existens


ingen frågar längre
efter det glömda




Övriga genrer av Water VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-16 02:22



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
En känsloväckande reflektion.
2009-08-02

  SurtantZ
Första gången jag läste texten var den riktigt tung och mörk.. Andra gången... Då blev den som ljus.. Vet inte, men de texter jag läst som du skrivit har alltid två sidor. Eller det är iallafall så jag tolkar dom :-)
2009-07-09

  Suzy med punkterna
Superbt slut
2009-06-21

  sulimaa
Vilken stark text!! Skrämmande på ett förtrollande sätt...bra!!!
2009-06-16

  Desire'e
den var djup
2009-06-16

  walborg
Ondskan har inget eget liv
den försöker ta kraft
av Det som Är
Ljuset.
2009-06-16

    ej medlem längre
bravo!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP