Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kamp för och emot medberoendet inom mig och offerkoftan


LÄNGTAN ÄR BORTA

 

 

Nu har längtan flytt bort

och meningslöshet kom

ensamhet ensamhet råder

misströstan övergivenhet

min kropp äckel min själ vill inte

tomhet vakenhet domnad

tiden är tom ändlösheten i liv

måste stanna i detta tomma

ingen väg att fly

står emellan beroendet medberoendet och ingenting

vet inte vem jag är åter igen

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen