Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En natt full av ensamhetskänslor och ingen att dela dem med


ENSAMHET

 

 

väggar går inte att prata med

ensamheten är tung igen

katten ligger i sängen och sover

jag vandrar i lägenheten

jag ligger i soffan tittar på meninsglös tv

dricker te äter rostat bröd med marmelad meningslöst

jag är ledsen för allt och ingenting igen

nu känns livet lika svårt igen

ensamheten är här igen

ensamhet

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 02:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ge inte upp,

själen vandrar ensam många gånger men vi har alltid möjligheten att åter knyta varma kontakter med våra medmänniskor, systrar och bröder, när tiden är inne, och du kliver ur din ensamhet.

Men så är det sårbart att leva och finna sin väg fram.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen