Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lista med några ord... kanske vill du lägga till några? saknar några ord ännu tror jag...

fyller på listan förstås med goda förslag..




en lista..

 

ödmjukhet

nyfikenhet

ärlighet

givmildhet

mottaglighet

humor

självdistans

insikter

svaghet

vrede

glädje

gränser

lust

älska sig själv

styrka

fantasi

 

gäspar lätt.. kanske dags att sova nu...

 




Övriga genrer av micke marin
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 03:27



Bookmark and Share


  Mygg
God Fantasi :-)
2009-06-18

  korpfjäder
....vrede

glädje

gränser

lust
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin