Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats i mellanrummet - när Du inte orkar längre ...


När livet mister sin sälta

När livet mister sin sälta
när färgerna blivit grå
när tankarna bara vill älta
när känslorna blivit få

Då är det gott att veta
att det är dags att gå
då är det dags sluta leta
fåfänglighetheterna små

Där finns det en Äng att beta
en Frid bortom tid att få
ett Ljus som ej bränns med sitt heta
ett Möte att vänta på ....




Fri vers av walborg
Läst 323 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-16 05:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text att
meditera till
tack!
2009-07-25

    ej medlem längre
mellanrum är vila för mig, det grå en källa att dricka ur och tjipp! så kommer färger och möten tillbaka! du har beskrivit det mycket vackert.
2009-07-01

  Queen_of_Rain
Så vackert. tårögd gör du mig i denna. Underbar rytm i kombination med vackert bildspråk. och en värmande tankegång.
2009-06-20

    Bodil Sandberg
En helt fantastiskt vacker dikt walborg..som sagt ditt språk är
något alldeles särdeles!!Tack!!
2009-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Trots allt finns
det en ljus glänta
att vänta, så gott
Du skriver jänta!
2009-06-18

  mare VIP
Mycket fint skrivet !!
2009-06-17

  Michaela Dutius
En slags försonande längtan...när allt tappat färgen här så väntar en underbar vila...
2009-06-16

  Suzy med punkterna
Mycket vackert och fridfullt skaldat
2009-06-16

  Fredrik Stillesjö
Hej walborg!

Tack för denna fina dikt! Jag behövde den i dag. Hälsar vännen Fredrik
2009-06-16

    leelee
Mellanrummet, det är andra gången jag ser det uttrycket här på poeterna, det har jag inte sett förut. Det ska jag ta med mig nu när jag förstår vad det ska användas till. Jättefin skaldat!
2009-06-16

    sunnanvind
Vackert, trösterikt, ömt! Den där platsen i mellanrummet är en skön plats såna dagar.. Fint dikt!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg