Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min identitet baseras inte

I ett lugn
jag accepterar

dina känslor
hur du ser mig

med sorg jag inser
att inget jag kan förändra

det ända jag kan göra
är att fortsätta vara jag

min identitet baseras inte på
din sanning av tillvaron

med sorg
jag ser
jag förstår

jag ger dig
tid och låter dig
se den värld

du väljer att
uppleva

jag här lever inte
efter det

jag måste följa
den jag är

oberoende av
din eller andras
upplevelser

av den jag är.




Fri vers av Desire'e
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 09:40



Bookmark and Share


    Burre
Mycket bar fångat och ned förmedlat!
respektera, acceptera, ge utrymme..
Enkelt egentligen, men så mycket kan göra det komplext
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e