Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta måste till för att komma tillbaka..........


Aningar



Viljan att leva

kom först

efter all gråt

förtvivlan

till den avgrund
av smärtsam
upptäckt

om vem som
var jag!











Fri vers av Karin Rosberg
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg