Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är verkligheten?

Du har ditt hjärta igår
Du vet den där kärleken som du drack

Du har dina celler som passagerare i tåget barndom
Du har skratt som skrattades

Du låter minnen penetrera verkligheten
Du taffsar på drömmar
låter dom ta upp din tid

Du finner inte nuet




Fri vers av Marjavaara
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-17 11:22



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Jag gillar hur du leker med orden
2009-08-05

  Blåbäret
avskyr mig själv just nu när jag skriver
att detta var skitbra
men hur annars skall jag kunna säga det
när det är det jag tycker...
2009-08-05

  Ranja Bjurman
Sorglig
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara