Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Anpassa er aldrig!"


sfa


Svenska för anpassade


Hej jag heter Nomen Nescio

och kommer från Normalien

Jag talar patetiska och ganska


Varifrån talar du?




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-17 13:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar patetiska och ganska! Och tack från Signe för applåden.
2009-06-18

    ej medlem längre
Ganska - det låter som ett språk för mig ...
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP