Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hemlösas förening


Jag vill göra mitt bästa
jag vill göra det bra

jag vill tänka som sanningen själv

Jag vill resa till solen
och hämta lite värme

till varje ensam frusen själ

Jag sen´ badar i regnet
och dansar i smutsen

där alla fattiga hemlösa når

Där kan jag ge solens strålar
och kanske vi skålar

och alla då prima mår

Och av värmen vi gör
det vi gjorde och bör

vi smälter den ädlaste metall

till förmån för alla som får medalj
...
för de hemlösas förening

Och medaljen är tung
utav silver och guld

så var det inte längre en förening

nej de löstes ut
av medaljen till slut

och så blev det ändå en mening...











Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 20:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vacker tanke..
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna