Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kan vara av många sorter.Här är en ...


Livets baksida



Knöligt och bökigt
och knaggligt och eländigt

och vridet och snurrigt
och äckligt oändligt

trassligt och snott
och fnurrigt och spott

och fult och trasigt
och lortigt

Det var väl ändå
tur det var


kort...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-06-17 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna