Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets framsida



Härligt och vackert
och sött och elegant

och undebart soligt
och blommor i håret

och fantastikt och sprudlande
energigivande känsloutgivade

balanserande formande
pulserande galant

Ja, så blir det så
en sorts givande

tonande talang...

Som en enda

dans...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-06-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna