Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plagg efter plagg

plagg efter plagg
hängs upp på tork
medan ni ligger still
och ska sova

trosor tröjor tvådelad baddräkt
och ni snusar stilla i sängen

och i tumlaren spinner
morgonrock med sköndagskjol
runt i ring runt i ring
som galna midsommarbarn

och små små strumpor
utan både öron
och svans

vilken dans!




Fri vers av Carl Prag
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 20:54



Bookmark and Share


  frökenjulie
:)
som en sång..
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Prag
Carl Prag