Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för närgången... kanske... låt henne vara ifred


Hur ska jag bära mig åt?

Försökte vara vänlig,
men kände mig i vägen...
Kände mig framfusig,
oartig och ouppfostrad
med tanken på henne,
hennes eget bästa
och mitt; "...men
det är nog för tidigt, låt det bero..."

Jag kände mig oartig
och påflugen...

...inte en av mina bästa dar...

...hur ska jag bära mig åt...?




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-06-17 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson