Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Water för ispiration till den här texten... Älskar att smaka av alla känslor och nyanser...lever då..lever nu...


Känslornas fruktskål



Känner mig fullkomligt

lyrisk

färgprakten intar min

själ omedelbart


Det vattnas i

munnen

vet att smaka

känslornas essens


En liten bit

av varje

samsas som vänner

smälter i min mun


Den ena sensationen

efter den andra

banar sin väg

genom hela min kropp


Tror jag upplevt

dem alla nu

en orgie i

känslornas fruktskål...




Fri vers av sulimaa
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-18 00:07



Bookmark and Share


  blaite
Så ska det kännas..härliga färger dessa rader gav..Fint
2009-06-21

  Lejonhjärtas poesi
Härliga rader och frukter är härliga, där finns en yta som vi kan välja med ögat men som vi alla vet sitter smaken under skalet.
2009-06-18

  Carola Bouvin
Smakrika rader... uppfriskande härligt!
2009-06-18

  beam72
härlig
2009-06-18

  Glensan
Mums det lät gott
det här gillar jag ;-)
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa