Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT INTE VETA VAD SOM GÖR ONT

 

 

Att orka när det inte finns nån ork kvar

att vilja när det inte finns nån vilja kvar

att vilja och att kunna är olika saker

jag vet inte om jag behöver skrika i ursinne

jag vet inte om jag behöver gråta floder

men jag vet en sak

en sak att jag har ont

ont likt en försenad födsel

likt en separation som inte vill läka

ledsen bitter hat ilska vrede sorg

allt under samma själ

jag bär




Fri vers av Fånga dagen
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-18 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen