Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFFRET OCH JAG

 

 

Jag vet att allt kretsar runt mig nu

jag vet att jag är dryg

full av högmod

full av vrede

full av avund

full av missunsamhet

allt kretsar runt mig nu

orkar intet annat

offret står här framför er

offret har tagit på sig full mundering

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 14:09



Bookmark and Share


  aol
edikt som känns som en bikt
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen