Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kommer hit

Om du kommer hit
innan mörkret lagt sig
innan dagen sagt farväl
ska jag visa dig

en plats jag trivs på

vilken känns som att
den är en del av mig



tänkte bara fråga

om jag får dela den
med dig




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér